klabbarpsmupparna

Alla inlägg under augusti 2013

Av Dessan & Emma K - 7 augusti 2013 11:07

God dag alla,

hoppas att ni har haft en bra dag so far.


Kan börja med att berätta att jag kom in den utbildningen jag ville, Glad tjej!


Gårdagen var bra. Åt en god middag hos min farmor, innan man begav sig till jobbet för att jobba kvällen.


Har haft en lugn morgon/förmiddag. Har bara varit lite chafför. Nu får man se vad dagen mer bjuder på. Blir i alla fall ett träningspass & träffa karen ;)


Ha en bra onsdag alla!

 

 

Av Dessan & Emma K - 6 augusti 2013 11:59

Halv 2 ska jag vara på SMEKAB(pappas jobb) för att hjälpa till i receptionen. Kör moppen ut. Efter det drar jag och älskade Jossan E till stan för att fika och babbla på!

Mer update kmr!

Av Dessan & Emma K - 6 augusti 2013 11:10

Hej alla,

hoppas att ni har haft en go morgon/förmiddag.


Var som sagt ledig igår, så vid lunchtid så hämtade Emma N upp mig. Först körde vi inom Preem, köpte lunch & hälsade på Simon innan vi drog vidare mot stranden. Var där en bra stund innan vi begav oss hemåt igen & så köpte vi en god glass.


Väl hemma så var bror, Vickie och farmor hemma, snackade en stund med dom. Sen blev det att packa ihop saker innan man körde till hjärtat <3


Vaknade upp hos honom i morse, innan man körde hemåt igen. Sen kom Arne på et litet besök. Har även hunnit städa av lite också.


Dagens planer är en god lunch & jobb.


Ha en bra tisdag alla! :)


 

 


Av Dessan & Emma K - 5 augusti 2013 16:45

Jag vet att vi har en del yngre läsare & därav kmr jag inte att skriva ut allt jag vill. Jag vill inte att ni ska tro att inget hända för det gjorde det verkligen och det är fritt fram & fråga vad ni vill när vi ses som t.ex i stallet,på stan osv. eftersom jag inte skirver ut mkt här :D


Började med att vi kom till San Torini & första kvällen provade i på lite olika drinkar(vissa godare än andra). Andra och framåt så festade vi, träffade folk & ja hade allämnt roligt som man ska ha när man festar. Nästa ö vart då Ios. Den riktiga ungdoms fest ön, Verkligen PERFEKT för oss(MÅNGA klubbar osv..). Festade varenda natt & verkligen NJÖT av vår tid där, loooove it! Sedna kom Paros där vi tog det lungt i ca 4 dagar innan begav oss mot Mykonos. Festade såklart så mkt som vi kunde. Där var vi bl.a & såg Sebstion Ingrosso(medlem i Swedish Hosue Mafia) på klubben Tropicana( som den nt hette men kmr inte ihåg namnet och är världens största & bäsra fest klubb ^^). Var även på två andra klubbar oxå. Sedan  mot Athen och sedan hem. VÄLDIGT KORTFATTAT kan jag bara säga. Kan även säga att jag köpte inte mkt kläder & så men pengarna gick till annat

(if you know what I mean ;P) . Och vi såklart solat,badat(åkt vatten saker,fyrhjlunig,badat i vulkaner,kollat på gamla byggnade/antika saker m.m) & kollat in öarna när vi nt har festat. En fest dag (t.ex. Ios) såg ut ungefär såhär:

1. Vakna efter ca 12, äta 

2. Bada,sola/hitta på annat

3. Sova

4. Vakna vid 23.00, tagga med musik medans vi gör iordning oss

5. Utgång vid 00.00 fast vi käkade innan (pommes med ost eller delade på en pizza)

6. FESTA GÄRNET (vart mkt remixer på fest öarna) tills sisådär på morgonen ;)

Har lite filmer, bilder & jag låter som verligen skriker GREKLAND & FEST så de ska ni få se & var inte rädda för att fråga ngt, jag svarar mer än gärna på de!:D


(ni vet som sagt att jag inte lägger alla bilder i detta inlägget utan de de kmr sen när orkar vill vara med men några filmer, bilder & all musik kmr att läggas här under)

Jag börjar iaf med musiken:

(finns MÅNGA fler låtar men ett smakprov fick ni iaf ^^)

sedan kör jag lite bilder:

   

har verkligen fått en snygg bränna, sjukt nöjd! ^^D (bilden är från första ön)

 

vi vart på fisk spa, väldigt mysigt :D

   

calamari(bläckfisk) som var friterad = gott... :D

 

vi red även på åsnor!

 

           

köpte bla denna klännigen(typical me färg^^) :D

 

grabbarna beställde in den när vi kollade på SWE - GER i Paros C:

 

tänkte köpa dessa i Paros men så blev inte falelt :p

     

dåliga bilder från "Tropicana" men jag man ser lite av stället ^^

     

Lite gammla byggnader :)

         

Det sista fixet innan utgång i Ios :D

 

vackra flickor ^^

 

min favorit bild från en av utgångs kvällarna i Mykonos(köpte skorna i Paros som jag har på mig) :D

 

Jag & Girly Girl" ^^D

   

när vi körde fyrhjluning ^^

en av klubbarna på Mykonos! ^^

 

första photoshoten som inte gick så bra så ni får se bättre bilder på Emelis FB(fotade med hennes kamera de andra gångerna. Nt pga att min var dålig men för att vi bara ville det C:)

   

          

     


Köpte byxor & vars ett linne(står samma på alla byxor & linnen) ^^

       

& nu till sist så har jag klippt ihop film som NI bara kan se vilket innebär att man inte kan se den på mitt YT konto utan länken:



 









Av Dessan & Emma K - 5 augusti 2013 10:08

Tjenare alla,

Hoppas att ni har haft en go sommar!

Nu tänker vi köra igång bloggandet igen efter ett litet uppehåll. Jag vet inte hur mycket jag kan uppdatera här, men jag kommer i alla fall skriva inlägg lite då & då, precis som innan ;)


Har haft en go sommar! Har jobbat för fullt, hållt igång lite med träning, Varit i Falsterbo/Ullared/Göteborg mm, har också varit på några dagars ridläger med finaste pållen, Umgåts med underbart folk & en fantastisk pojkvän <3


Och det bästa är att sommaren inte är slut en och att man har en spännande höst framför sig!


Så det är bara att njuta nu! :))


Ser framemot en underbar måndag!


Ha det bra alla!

 

<3

 



Av Dessan & Emma K - 4 augusti 2013 19:12

haha gud vad det känns konstigt att vara hemma & sitta på datorn..

Knappa in ord, de allra nyasste låtarna i högtalarna, ingen pool osv C:

Aja min tanke nu är att berätta lite smått om grekland(där bilder,musik osv kmr att ingå) och att detta inlägget blir mer att berätta from när vi landade i kstad.


Runt 4 var vi i stan. Jag köpte ett choklad & tog förväl av alla(vi vart 10 samanlagt) och sedan hem. Började packa upp en del, plockade äpplen i en kass för att sedan köra ut & hälsa på(och ja kolla till hästen) men då startar inte moppen såklart så jag skiter i det. Duschar, kollar på the big bang theory för att sedan åka till fasters stuga i yngsjö. Har det trevligt där och somnar sedan lite över 8(sovit ca 45 min natten innan.. -.-) för att sedan vaknar när pappa säger att vi ska hem. Hem och fortsätter packa innan jag somnar.


Idag så vaknade jag vid 12, gick t S för att lämna pressent då henens föräldrar har passat huset åt oss. Stannar där en stund,hem, fixa annat, äta, köra till hästen(som inte är där så kör till brearöd ist. Inte där heller så han är la på ridläger & jag pallar nt köra till ridskolan. Kmr hem, hjälper pappa med en sak, går & fotograderar kossorna i lite mer än en timme innan de anfaller mig xD asså har aldrig varit så rädd i mitt liv, stora & de kan verkligen spriinga... :s hade liksom utgångn på två ställen varav på de ena var ALLA kossrna & den andra vart långt borta.. :/ som tur var så var där ett familje "gäng" som hjälpte mig ut, ett stort tack till de! :D

Nu är jag då hemma & lägger över bilder från mobilen(166 st..) och sedan kameran (över 2000 st..). När jag skriver greklans inägget kmr jag bara välja ut att FÅ TAL av de bilderna som finns för just nu ORKAR JAG NT gå igenom alla så noggrant som jag vill. De kmr när orkar är framme(ni kmr att då se fler bilder här på bloggen och sedan fler filmer på FB, EMMA KNUTSSON. Då menar jag även Sara & Emelies facebookar såklart ^^).. Kmr KANSKE göra lite tidsintällda inlägg, 10 saker ni nt visste om mig m.m

 

Vi höres iaf vänner!

 

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards