klabbarpsmupparna

Alla inlägg under mars 2014

Av Dessan & Emma K - 21 mars 2014 17:37

Som vanligt känns han lite halv energisk på frmaridningen. Denna gången piggnade han till efter det första språnget. Hoppar då ett räcke snett samt en oxer vid B. Allt flytter på väldigt bra och när vi ska hoppa räcket på 90 cm så känns han energisk i energi och i kroppen(alltså mjuk men ändå lite motstånd) men när vi har de sista metrarna kvar så bara glider hela han åt höger. Förösker att trycka på & ha mkt ytter men han verkligen vägrar. Kommer igen & samma sak. Sänker och med mkt skänkel samt rytande röst så hoppar han. Samma shit när vi hoppar hela runda,nedsänkt, så är det av ren osäkrehet han håller på eller är det för att jävlas? För utan något problem så har vi energin och kapaciteten till det. Så jag tror att vi ska hoppa fler 80 & 90 cm hinder succesivt för att han ska få upp självfötroendet(om det nu är det som det är fel på). Tommy trodde att det berode på medicinen som han får men den har han tagit ett tag och det är inte förens nu som han "reagerar"..


Anyway snabbt om träningen var det. Ska iväg efter 6, imorgon är det fix inför hopptävlingen på söndag(som kan bli vår sista start tsm BTW och ska ha världens finaste outfit!). Sen så på tal om hästen igen så fick jag reda på att han inte får någon ny fodervärd efter mig, YES!

Bye bye!

   

Av Dessan & Emma K - 20 mars 2014 16:31

Idag fyller min älskade Emelie 18 år så ett stort grattis till henne!   

 

Vad händer annars då? Jo en  bra dag i skolan, har pluggat undan det värsta och tänkte ta det lungt tills träningen ikv. Plugga undan det sista innan jag somnar. Hoppas även att hästis är på hopphumör! Aja vi hörs la sen..

 

Av Dessan & Emma K - 19 mars 2014 12:00

Idag är det inte bara min "studiedag" uatn även Jossans sextonde fördelsdag! Så ett stort fett grattis till henne!   

 

Sedan vill jag även tacka alla underbara människor för det stöd som ni gav mig igår efter det förra inlägget! Tack!   

 

Av Dessan & Emma K - 18 mars 2014 18:14

Jag mår verkligen inte bra just nu. Jag känner att allt går emot mig. Hur allt jag gör är fel, hur dum jag är och hur dåliga ideer jag har fast jag själv vet att de inte är så dåliga. Jag känner mig även ensam och oälskad även om jag har mina kompisar runt mig. Jag är så trött på att föröska få ihop tider att träffas med folk som bara drar sig ur, inte svarar eller bestämmer med andra även om vi bestämmde innan. Sen dessutom så vill jag ju att folk ska kontakta mig för att få ihop något(Syftar mest mest på helger och lov. Detta gör nog att jag känner mig mest ensam och oälskad). Hur rolig är man om man förösker att visa detta? Jo en liten bitch och det gör ju inte situationen lättare. Hur ska man göra då? You tell me.


Dessutom när man snackar med sina vänner och även om man inte överhuvudtaget  är intresserad av vad de säger så lyssnar jag och tar in eftersom det kanske betyder mycket för hen. Men när det är tvärtom då ser hen lite sur ut, hm:ar och ser allmänt uttråkad. Hur kul tycker ni att det känns att få den responsen? Tänk på den frågan i någon minut. 


Har bla suttit och gråtit för att jag inte orkar mer. Som en samanfattning kan man säga att jag mår psykist dåligt och jag verkligen tycker att detta är den värsta formen av "dålig häsla" efersom jag är sådan människa som tar sånt hårt till mig. 

Detta var väl i stort sätt mina tankar om detta ämnet just nu. Ni får gärna även komentera vad ni tycker, älskar att läsa sådant på både gott som ont!


Ingen mer passande bild eller låt än dessa:

   


Av Dessan & Emma K - 16 mars 2014 19:56

Har bla en film när hästis rullar sig, usch som han ser ut x)

 

Av Dessan & Emma K - 15 mars 2014 16:45

Okej. Jag stannade kvar ett tag i stan innan jag & S tog busen hem. Fixade mig så att Tuvesson (Josefin T) kunde komma och hämta mig så att vi sedan kunde bege oss mot Dessans place! Vi bakade bla en kladdkaka & hade chillkrök på det, göttans + trevligt folk! Love it! Tuvesson körde nog hem oss vid lite över 1! Så här är lite bilder och filmer från kvällen:

     

 

Av Dessan & Emma K - 15 mars 2014 15:54

Yes! Omvänd ordning på vilket dag som kmr först & dessutom i två inlägg :3 Anyway så har jag, faster Ulla, hennes man Runde och min en kusin Linda varit en runda i stan sedan 11(fikade även hemma hos kusin Rasmus) samt åkte till Jysk & Rusta ;) Blev endast ett choklad och en fanta :O Aja jag var ju borta igår så det är väldigt skönt att vara hemma nu! Ska äta pizza samt ha stalljour imorgon! Uterit om det inte blåser så att vi flyger iväg ;) Mer i nästa inlägg!


Mjaaaow på hästis allstå ;O ;)

   

Av Dessan & Emma K - 11 mars 2014 23:16

Tjenare alla! 

Hoppas att allt är bra med er! 

 

Var ju ett tag sen man skrev här på bloggen. Har varit galet mycket med praktik, plugg och sånt. Det är väldigt roligt och lärorikt! 

 

Har ju också kommit igång med träningen nu, mycket styrka & kondition. Ridningen kämpar vi på med! 

Har också tävlat förra söndan. Är väldigt nöjd med ritterna och såklart med finaste pållen. 

Annars så har man umgåts med pojkvän, familj och vänner. Träffat lite nytt folk osv. Haft det allmänt bra! 

 

Hoppas att jag kan uppdatera oftare än vad jag har gjort. Saknar det mycket 

 

Tur att man har en sån grym bloggkolega! 

 

Ha det så bra sålänge! 

 

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards