klabbarpsmupparna

Alla inlägg under augusti 2014

Av Dessan & Emma K - 20 augusti 2014 18:19

Har inte så mkr mer att säga om idag mer än att jag kännde mig uppblåst. Så isist får ni en video! :D

 

Av Dessan & Emma K - 19 augusti 2014 19:27

Piggnade till rätt så snabbt imorse och var relativgt pigg fram till efter lektionerna var över. Hela huvudet bara segade till och jag blev väldigt asocial. Blev dock bättre när jag fick lite luft till huvudet ;) Men usch att vara så. Skulle äta pizza klockan fyra med Sara, Lowe, Alexandra, Maja och några vi har träffat på chillkröken på senaste. Härliga folk! Så innan det drog vi en stund till Aleaxndras innan vi begav oss. Efter pizzan så gick vi till hemmakväll och efter det bussen hem. Känner inte att berätta i detalj pga tröttheten!


Fail. Skulle ha en bild från min lilla fotografering på himmeln igår men kom precis på att jag inte ens har lagt in de. Har heller ingen energi till det eller att ta några bilder från pizzerian. Har knappt ens energi till att nå min redbull som är en meter ifrån mig ;) 


Var även och köpte nya wesc lurar så använder kanske de idag. Annars så valde jag en bild från igår som jag blen nöjd med. Är söt på ett neutralt sätt ;) 

 

Skulle inte förvåna mig om jag blir helt hyper ikv pga redbullen :P 

 

Av Dessan & Emma K - 17 augusti 2014 22:28

Av Dessan & Emma K - 17 augusti 2014 12:52

Maja kmr hit idag och jag hade tänkt fixa en v-logg med en del klipp från igår så antigen gör jag det efter hon har stuckit eller på måndag ;)
#älskarminhögtalare

Av Dessan & Emma K - 15 augusti 2014 18:15

Essie tog sig hit i några timmar för att umgås lite idag! Har väl egentligen inte gjort sådär speciellt mer än att prata om allt och lite till samt att ta en tur till Konsum för lite choklad och cola! Hon fick iaf testa mina klackar utan klack och KOLLA PÅ DE BENEN LIKSOM, kääär! Heöt förbannat underbar är den där bruden! ^^D Välbehövligt snack för min del och ett par fina bilder tog vi med #Essieblirfotomodelnästa :D 

 

Tänkte även att ni kan få min nya "nöttar lista" ;):

Pappa är på fotboll och köper hem Mc Donalds mat hem. Ska bli riktigt gott då jag inte har ätit det på länge och är trött på att göra min egna mat hela tiden (A) Ska nog kolla på film och fixa lite bilder som jag tog igår(vissa kanske kmr upp här!). Vi hörs!

 

Av Dessan & Emma K - 14 augusti 2014 21:22

Som vanligt hade man planerat upplägget men kommer nu såklart ihåg det. SUCK. 


Okej detta har varit en sånhär typsikt dag när man vaknar på morgonen och funderar på om det ens är lönt att gå upp pga att det är hur mysigt som helst och inte har ngt direkt planerat. Det lutar seriöst åt det men sen inser man att man måste ta sig i röven och stiga upp. Borstade dock bara tänderna och satte på lite lotion i ansiktet. Sen tog energin slut ;) Vad har jag då gjort på hela dagen? Fixat en del små saker och en del större. Försökte sola men solen var värre än vanligt så det slutade med att jag tog ut en filt och bara njöt av musiken en bra stund, ännu mer avslappnande! Sedan lite tv och käka nu ikv. Så ja inte mer har jag gjort idag..


Hade dock en sådan typisk natt där jag inte kunde sova pga jag var för pigg. Hade liksom energi över. Så det slutade med som vanligt att jag över analyserar en del. Och när jag gör det så vet jag inte var jag ska ta vägen så jag brukar skriva ner mina känslor och frågor på olika papper. Oftast på eneglska med. Ingen anning om varför men det är nog för att det låter bättre. Efteråt känns det iaf mkt bättre! Har blivit rätt så mkt av detta när jag är ensam och uttråkad sedan vi kom hem från Spanien och jag hatar det. Det är alltid samma frågor och de kan ni få läsa här(bilden är tagen från ikv):
 

Kvaliten sådär men lär mig fortfarande kameran + inte jag som är det viktiga i bilden så orkar inte bry så mkt.


Anyway så kmr Essie hit imorgon! Vi får se vad vi gör!

   

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards